top of page

Algemene voorwaarden

PROEFLES

 

Ben je geïnteresseerd om je in te schrijven en te gaan dansen maar je weet nog niet zo goed wat het inhoudt? Of je wilt weten of het wel echt iets voor jou of je kind is?

 

Geef je dan op voor een gratis proefles. In deze proefles draai je mee met de reguliere les en kan je zien of het allemaal bevalt.  

 

 

INSCHRIJVING

 

Al dan niet na het volgen van een proefles krijgt de aspirant leerling een mail met daarin de vraag of hij/zij zich wilt inschrijven voor de geprobeerde dansles. Deze inschrijving is voor bepaalde tijd van 1 dansseizoen tenzij er wordt opgezegd volgens het reglement wat hier op deze website staat vermeld.

 

OPZEGGING/LESGELD

 

De contributie en lidmaatschap kan schriftelijk/email opgezegd worden door een email te sturen naar dansstudiocheeling@gmail.com o.v.v. Opzegging, naam leerling, lestijd en reden.

Dit dient u altijd voor de eerste van de maand januari of augustus te doen. De eerstvolgende maand (feb/ sept) word de betaling stopgezet.

Bij opzegging ontvangt u per email een schriftelijke bevestiging. Bewaar deze goed. Dit is het bewijs dat u geen contributie meer verschuldigd bent. Zonder schriftelijke bevestiging loopt uw abonnement gewoon door, ook als u niet meer komt.

 

Restitutie van het lesgeld of de opzegmaand is niet mogelijk.

Tevens kan restitutie van het lesgeld niet plaats vinden in overmachtsituaties zoals bijvoorbeeld bij: pandemieën, maatregelen van de overheid. Er zal een alternatieve oplossing worden aangeboden zoals de besloten Facebook pagina Dansstudio Chee-Ling danst Door, het lesgeven in de buitenlucht.

Eventueel achterstallige betalingen dienen gelijktijdig met de opzegging worden voldaan.


 

Bij ongewenst, intimiderend en/of beledigend gedrag van ouders/verzorgers en of leerlingen naar andere leerlingen, ouders/verzorgers of personeel van de dansstudio wordt de toegang ontzegd en het lidmaatschap per direct beëindigd.

AANSPRAKELIJKHEID

Dansstudio Chee-Ling is niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging aan meegebrachte goederen en lichamelijk letsel.

bottom of page