CORONA PROTOCOL DANSSTUDIO CHEE-LING

* BRENGEN; Ouders van kinderen mogen NIET mee de dansstudio in, dus de kinderen mogen alleen tot aan de voordeur worden afgezet, waar de docent ze meeneemt naar binnen op aanvang lestijd. Dus kom niet eerder aub! De dansstudio is dan niet toegankelijk en wacht je buiten. De docent bepaald wanneer je naar binnen mag.

* VOOR AANVANG LES; Thuis plassen, DANSKLEDING AAN (geen extra rokjes aub) & handen wassen!

* OPHALEN; je kind wordt 5 minuten voor eindtijd met de docent naar buiten begeleidt

* Knuffelen met de docent is helaas verboden!

* Hou ALTIJD 1,5 meter afstand tot de Docent!

* De wachtruimte & douche zijn buiten gebruik

* Eenmaal in de les kan en mag voor de kinderen tot 18 jaar vrijwel alles weer, maar we blijven wel extra voorzichtig en verantwoord. Als de docent iets zegt of vraagt m.b.t. het protocol, dan volgen we dat direct op. Doe geen moeite om een discussie te gaan voeren, want de docent is verantwoordelijk voor ieders veiligheid. Zij bepaald dat dus ook, ongeacht wat andere daarvan vinden.

 

* In alle volwassen lessen geldt: probeer zoveel mogelijk 1,5 meter tussen elkaar te houden, Niet knuffelen en ook geen uitgebreide koffietafel gesprekken in de studio/wachtruimte/kleedkamer/voor de dansstudio aub.

 

* Kom op tijd!! Niet te vroeg, maar zeker niet te laat! En ga na de les z.s.m. weer weg zodat de andere les kinderen weer naar binnen kunnen tijdens de wissel.

 

* Waterfles/drinken thuis al vullen, vermijd onze kraan voor bijvullen hiervan

 

* Neem je eigen Fitness matje en/of handdoek mee (als je die gebruikt voor bijvoorbeeld buikspieroefeningen)

 

* In de lessen met grondwerk (Zoals Modern en Stretch & Strenght) dien je een lange (training)broek/legging en liefst ook t-shirt met lange mouwen aan te trekken.

 

* De kleedkamers zijn grotendeels dicht, dus kleed je aub thuis om en neem niet teveel spullen mee naar de studio. Douchen is niet toegestaan

 

* Als je in de studio/kleedkamer van schoenen of kleding wisselt, stop dan al je spullen en schoenen direct in je eigen tas! Je legt je tas in een van de vakken in de kast

TIP. Doe een extra plastic zak in je tas om vieze/natte schoenen en kleding in te kunnen doen.

* Voor iedereen geldt natuurlijk: blijf thuis bij griepverschijnselen & verkoudheid

 

* Bij besmetting van Covid-19, dit graag per mail doorgeven zodat er maatregelen genomen

kunnen worden op de dansstudio.


 

Bedankt voor jullie begrip!