top of page

OVER CHEE-LING

 

 

Chee Ling Tang, eigenaresse en dansdocent van de dansstudio, studeerde af aan de gerenommeerde Codarts Hogeschool voor de Kunsten in '2006'. 

 

Na eerst als freelance dansdocent voor o.a De Leidse Ballet & Theaterschool, Balletschool Ypenburg en Sport & Cultuur Tu Delft verbonden te zijn besloot ze haar eigen studio op te richten. Door haar gedegen achtergrond weet ze zowel ballet en moderne danstechnieken en andere dansstijlen op hoog didactisch niveau en met passie op leerlingen van alle leeftijden over te brengen. Daarnaast  is ze gecertificeerd als docent om aanverwante bewegingslessen zoals Pilates en Balletfit aan te bieden.

 

Chee Ling danst zelf al met zeer veel enthousiasme vanaf haar vierde jaar toen ze besloot op volksdansen te gaan. Vanuit daar is de obsessie met dans, in al zijn vormen ontstaan, en heeft ze tot haar toelating bij Codarts gedanst bij Balletstudio Giselle onderleiding van Else Joosten.

 

 

DE STUDIO

 

De dansstudio bevindt zich aan de Oude Rijnsburgerweg 77, Oegstgeest.  De lessen vinden plaats in de ruime dansstudio van 12,5m breed bij 9m diep en beschikt over airconditioning, een grote kleedkamer met douches, ballet-barre en spiegels. Tevens is er een gezellige wachtruimte voor de ouders waar ze lekker kunnen zitten en een boek kunnen lezen.

 

bottom of page